Oriflame προϊόντα ομορφιάς http://my.oriflame.gr/proionta_omorfias

Προϊόντα ομορφιάς σε καταπληκτικές τιμές και πολλές προσφορές. Επισκεφτείτε τη σελίδα. Παραγγείλτε προϊόντα ή γίνετε μέλος αγοράζοντας καλλυντικά με έκπτωση.

Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Ασκήσεις Κέκελ

Ασκήσεις Κέκελ

Πρόκειται για ειδικές ασκήσεις του κόλπου και του περινέου γυναικών που συνήθως παροτρύνουμε μεγάλες γυναικες εμμηνοπαυσιακές να κάνουν για να διορθώσουν την ακράτεια ούρων.

Όπως μας εξηγεί ο Ιατρός Νίκος Ιωσηφιδης Ειδικός Μαιευτήρας γυναικολόγος ,

Οι ασκήσεις αυτές μπορούν να ενταχθούν σε όλα τα ενημερωτηκά και προληπτικά πληροφορικά προγράμματα και όλες οι γυναικες όλων των ηλικιών πρέπει να μάθουν να κάνουν αυτές τις ασκήσεις για πολλούς ωφέλιμους για αυτές λόγους.

Ακόμη και κορίτσια που μόλις άρχισαν τις σεξουαλικές τους σχέσεις μπορούν να μάθουν και να ασκούνται με μεγάλο όφελος για αυτές και τον σεξουαλικό τους σύντροφο.

Είναι ασκήσεις ειδικές για την περιοχή του περινέου και του κόλπου τις οποίες οι γυναίκες μπορούν να κάνουν όπτε δίποτε θέλουν στην δουλεία ,στο γραφείο και στο αυτοκίνητο ακόμη ,γιατί κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει η να αντιληφθεί ότι της κάνετε.

Οι ασκήσεις Κέκελ αυξάνουν της γυναικός καθώς και του σεξουαλικού συντρόφου την ηδονή κατά την σεξουαλική επαφή , έτσι εάν θες μια πραγματικά καλή σεξουαλική σχέση θα πρέπει να ακολουθείς ένα πρόγραμμα ασκήσεων Κεκελ συχνα είτε έχεις πρόσφατα γεννήσει είτε εάν δεν έχεις γεννήσει ακόμη άσχετα με το πια είναι η ηλικία σου.

Παρά πολλές γυναικες ασκούν επαρκώς το σώμα τους και τρέχουν στα γυμναστήρια ξοδεύοντας και αρκετά χρήματα για να κάνουν η να διατηρήσουν ένα καλό νεανικό σφριγηλό σώμα , πάφιλα αυτά όμως δεν έχουν μάθει να εξασκούν και να προκαλούν σύσφιξη των κολπικών μυών με αποτέλεσμα μερικές από αυτές να εχουν καλλίγραμμα σώματα αλλά πολύ χαλαρό κόλπο και περίνεο έτσι που ο σεξουαλικός σύντροφος να μη τις βρίσκει ελκυστικές.

Οι περισσότεροι άντρες προτιμούν μια σύντροφο με δυνατά κολπικά τοιχώματα

Η οποία είναι πολύ πιο ιδονικιά από μια με ένα τέλειο σώμα αλλά με χαώδη ανοικτό χαλαρό κόλπο.

Τα αποτελέσματα που οι ασκήσεις Κέκελ προσφέρουν σε όσες μαθαίνουν να ασκούν τα κόλπο περινεικά τοιχώματα είναι.

1, γίνετε πιο εύκολα για την γυναίκα να κάνει οργασμό.

2, ο οργασμός γίνετε πιο δυνατός και παρατεταμένος γιατί οι μύες που ασκούνται είναι αυτοί που ευθύνονται και για τον οργασμό στις γυναικες.

3, ο κόλπος γίνετε πιο ευαίσθητος, αισθάνεσαι περισσότερα όταν μπορείς να σφίξης το πέος του συντρόφου και να καθοδηγείς τις κινήσεις του.

Οι ασκήσεις εμποδίζουν την πρόπτωση του κόλπου και αποφεύγονται οι ακράτεια ουρών και οι κυστεοκήλες στην μεγαλύτερη ηλικία.

4, ο τοκετός δεν αφήνει κατάλοιπα και ο κόλπος επανέρχεται στην πρότερη κατάσταση γρηγορότερα.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείς για το εάν θα είναι ικανοποιητικη η επαφή μετά τον τοκετό του παιδιού σου. Θα γνωρίζεις ότι ο σύντροφος και εσύ θα αισθανθείτε ωραία όπως και πρίν.

Τελικά μπορούμε να πούμε ότι fitness δεν είναι να φαίνεσαι ωραία αλλά και να αισθάνεσαι και ωραία στο κρεβάτι.

Οι μύες του κόλπου μπορεί να χάσουν τον τόνο τους και ο κόλπος να έχει πολύ περισσότερα υγρά από θα θέλατε κατά την επαφή για τους ακόλουθους λόγους

1, αμέλεια ασκήσεως και επανόρθωσης του κόλπου μετά από τοκετό , χαλάρωση του κόλπου από τις συχνές επαφές χωρίς ασκήσεις επανόρθωσης , αύξηση του σωματικού βάρους και η ηλικία με τις επερχόμενες ατροφικές αλλαγές του κώλου και αιδοίου.

Οι ασκήσεις είναι απλές ο πιο απλός τρόπος να ασκείσαι είναι να προκαλείς ρυθμική σύσφιξη και χαλάρωση του κόλπου και του περινέου πιο καλά στην μπανιέρα με ειδικά άλατα αλλά και όπου δηποτε αλλου .

Οι ασκήσεις πρεπει να επαναλαμβάνονται συχνα και να γίνονται σε κάθε άσκηση από 20 έως εκατό φορές.

O Ιατρός Νίκος Ιωσηφίδης από τα πρώτα χρόνια της καριέρας του σαν Μαιευτήρας εκπαίδευε όλες τις γυναικες που βοήθησε στον τοκετό τους στις ασκήσεις Κεκελ και μάλιστα σε μανιέρα γεμάτη με νερό και με κρύσταλλα Epsom με εκπληκτικά αποτελέσματα σε όλες όσες ακολούθησαν τις οδηγίες του.

Εάν δέν μπορέσεται να σφίξετε τον κόλπο ετσι όστε τα τοιχώματα να κτρατάνε γερά μεσα δύο δάκτιλα σας, οιασκησείσ δεν εγινα σωστά. Ζητήστε απο τον Γυναικολόγο σας να σας βοηθήσει με αυτές.


πηγή: womans health

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου