Oriflame προϊόντα ομορφιάς http://my.oriflame.gr/proionta_omorfias

Προϊόντα ομορφιάς σε καταπληκτικές τιμές και πολλές προσφορές. Επισκεφτείτε τη σελίδα. Παραγγείλτε προϊόντα ή γίνετε μέλος αγοράζοντας καλλυντικά με έκπτωση.

Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Μανικιούρ στο σπίτι




Τα χέρια μας αντανακλούν το χαρακτήρα μας, καθημερινά εκτίθενται στο νερό, στον ήλιο, και στις δουλειές του σπιτιού, γι' αυτό και χρειάζονται τη φροντίδα μας. Παράλληλα μην ξεχνάμε πως πάντοτε τραβούν τα βλέμματα των γύρω πάνω τους.
Για να αποκτήσετε, λοιπόν, υπέροχα χέρια και να δείχνετε τα νύχια σας χωρίς να ντρέπεστε, δεν είναι απαραίτητο να παρακολουθήσετε ειδικά σεμινάρια ή να πάτε σε ειδικό. Αυτό που χρειάζεστε είναι μόνο να ακολουθήσετε μερικές απλές συμβουλές.

Αποφύγετε να κόβετε τα νύχια με ψαλιδάκι ή με νυχοκόπτη. Προτιμήστε μια λίμα χάρτινη και δώστε τους το ιδανικό σχήμα και μήκος. Το ξέρατε ότι τα νύχια των χεριών μας μεγαλώνουν περίπου 3 χιλιοστά το μήνα;

Μην κόβετε τα πετσάκια αλλά σπρώξτε τα προς τα κάτω με τα ειδικά ξυλάκια που υπάρχουν. Αν ωστόσο το αποτέλεσμα δεν σας ικανοποιεί, κόψτε τα όσο το δυνατόν λιγότερο με έναν απολυμασμένο νυχοκόπτη, αφού πρώτα έχετε μουλιάσει τα χέρια σας σε χλιαρό νερό και έχετε βάλει μια ενυδατική κρέμα. Αν τα πετσάκια σας είναι κόκκινα και ερεθισμένα επιλέξτε μια κρέμα με προπόλη.

Το ιδανικό σχήμα για χοντρούτσικα δάχτυλα είναι κοντά και ελαφρώς τετραγωνισμένα νύχια. Αν έχετε πολύ μακριά δάκτυλα, τότε το ιδανικό σχήμα είναι τα ελαφρώς στρογγυλεμένα νύχια. Τα μυτερά και μακριά νύχια δεν είναι της μόδας!

Αν επιλέξετε να βάψετε τα νύχια σας με κάποιο χρώμα σχετικά έντονο, πρέπει πρώτα να τα περάσετε με μια άχρωμη βάση και από πάνω να τοποθετήσετε το μανό με το χρώμα της αρεσκείας σας, ώστε να διαρκέσει το χρώμα και να μην “ποτίσει” το νύχι με το χρώμα.

Φροντίστε να βάζετε στα χέρια σας πάντα μια ενυδατική κρέμα και κάποιες φορές πριν κοιμηθείτε βάλτε μια κρέμα τροφής ή μια μάσκα και φορέστε βαμβακερά γάντια. Το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό!

Αν τα νύχια σας σπάζουν εύκολα, πάρτε ένα μανό με βιταμίνες και θρεπτικά έλαια ή τρίψτε τα καθημερινά με λίγο λεμόνι. Θα τα ενδυναμώσει και θα τα κάνει πιο γυαλιστερά.

Ενισχύστε την ανάπτυξη των νυχιών σας κάνοντας μασάζ στη βάση των νυχιών. Έτσι δακτυλογραφήστε, παίξτε πιάνο και κάντε άλλες δραστηριότητες που απαιτούν σημαντική κίνηση των δακτύλων που θα αυξήσουν την κυκλοφορία του αίματος στα άκρα τους.

Κάθε μέρα αλλάζατε χρώμα στο βερνίκι σας ανάλογα με τις ενδυματολογικές σας επιλογές; Η κατάχρηση του ασετόν έχει αφυδατώσει τα νύχια σας;
Υπάρχει λύση! Κάθε βράδυ περάστε λίγο baby oil ή ένα ειδικό λάδι στα νυχάκια σας και φορέστε για λίγη ώρα βαμβακερά γάντια. Επίσης, αφήστε τα άβαφα τουλάχιστον για μία εβδομάδα;



Γαλλικό μανικιούρ : με μια χάρτινη λίμα, δώστε στα νύχια σας ένα τετραγωνισμένο σχήμα. Περάστε τα με ένα διάφανο σμάλτο. Πάρτε ένα πινέλο και κάντε μια λευκή οριζόντια λεπτή γραμμή στο πάνω μέρος των νυχιών σας. Από πάνω περάστε ένα απαλό ροζ, μπεζ ή διάφανο μανό.

Εντυπωσιακό τρικ : για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, κολλήστε ένα διακριτικό στρασάκι πάνω στα νύχια σας. Αν δεν έχετε το μέγεθος νυχιών που πάντα ονειρευόσασταν, υπάρχει πάντα η λύση των τεχνιτών νυχιών. Πωλούνται σε εξειδικευμένα καταστήματα ή για ένα πιο σίγουρο αποτέλεσμα απευθυνθείτε σε κάποιο ινστιτούτο ομορφιάς.

2 σχόλια:

  1. Ενδιαφέρον άρθρο. Ειδικά τώρα με την οικονομική κρίση, το μανικιούρ στο σπίτι θα μας γλυτώσει πολλά έξοδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΣΟΥΛΕΣ
    οἱ γυναῖκες εἶναι τσοῦλες, πιστεψέ το καὶ ἐσὺ
    ὅσο τὶς πονᾷς γκαβλώνουν καὶ σὲ θέλουν πιὸ πολὺ

    λένε δῆθεν τὰ καργιόλια ὅτι θέλουν σεβασμὸ
    μὰ γουστάρουν νταηλίκι καὶ γαμῆσἀπ᾽ τὸ μπρωκτὸ

    γιὰ ἀγάπες ἂν μιλᾶνε καὶ ῥομάτζα τρυφερὰ
    ὁ σκοπός τους εἶναι μόνο νὰ θολώσουν τὰ νερὰ

    νὰ τυλίξουν κανὰ φλῶρο νὰ τοῦ φᾶνε τὰ λεφτὰ
    καὶ μετὰ νὰ τὸ μπετάξουν σὰ σακκοῦλα μὲ σκατὰ

    τὶς καβλώνει τὸ «παιχνίδι» θέλουν ἄντρες ἰταμοὺς
    πονηρούς, σκληροὺς γαμιᾶδες ἢ ἀκόμα κι Ἀλβανοὺς

    θέλουν ἄγριο γαμῆσι, ξεφτιλίκια ἀληθινὰ
    χῦσσα, χλέπες καὶ κατούρι στὰ βυζζὰ καὶ στὰ μαλλιὰ

    ἄκουσέ με ῥὲ μαλάγγα, πᾶψε πιὰ νὰ τῆς μιλᾷς
    δεῖξε λίγη ἀγριάδα καὶ θὰ στρώσῃ μονομιᾶς

    φώναξέ της, χτύπησέ τη, πές της λόγια ὀδυνηρὰ
    κάντη σκύλα νὰ λυγίσῃ καὶ νὰ κλάψῃ δυνατὰ

    ἐνοχές ποτὲ μὴ νοιώσῃς, ἔτσι εἶναι ἡ ζωὴ
    στὴ γυναίχἁρμόζει βία καὶ στὸν ἄντρα λογικὴ

    ΑπάντησηΔιαγραφή